• صفحه اصلی
  • محصولات
    • عصاره مالت
    • دانه برشته شده
    • پودر عصاره مالت
    • آرد مالت
  • قابلیت های ما
    • جوانه زدن
    • مالت زنی و برشته کردن
    • استخراج و تبدیل نشاسته
  • دستور پخت
  • بلاگ
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • 01734533920-23
    Artamaltco@yahoo.com
  1. صفحه اصلی
  2. قابلیت های ما
  3. جوانه زدن
جوانه زدن
در فرایند جوانه زنی بعد از تحویل جو و سیلو کردن آن برحسب نیاز به مقدار لازم جو در آب خیسانده می‌شود  و بعد از 24 ساعت در دمای 20 درجه با رطوبت 80 درصد در لاین های جوانه زنی فرآوری می‌شود و طی 4 روز بعد از جوانه زدن 
رشد جوانه متوقف می‌شود و دانه های جو به کوره انتقال داده خواهد شد. 
برند چیجو

    تماس با ما
    • 01734533920-23
    • گرگان، شهرک صنعتی آق قلا، صنعت یک، کارگر دو
    • Artamaltco@yahoo.com
    لینک های سریع
    • محصولات
    • قابلیت ها
    • دستور پخت
    • بلاگ
    • درباره ما
    • تماس با ما

    تمامی حقوق برای شرکت آرتامالت محفوظ است.. © 2025.